Video Update SkiWelt 6 februari 2022

Itter uitzicht op Inntal Wörgl

Itter met uitzicht op Inntal Wörgl

Video Update SkiWelt 6 februari 2022

Afgelopen zondag waren we nog in SkiWelt en hebben daar nog een geweldige skidag gehad. De pistes waren een droom, zo goed van kwaliteit hebben we het niet altijd in dit gebied. Nu was het gewoon perfect.

Dit kunnen de meeste van jullie wel zien in de zeer lange video update die we hebben gemaakt. De afdaling Nieding die normaal gesproken altijd bezaaid ligt met bulten daar kon je eigenlijk in één streep vanaf. Daar hebben we dus beelden van. We zullen ook nog een aparte video hiervan maken zo mooi lag deze afdaling erbij. Die komt dus nog.

Maar onze route ging rond de Hohe Salve waarbij we natuurlijk ook op de top zijn geweest. We hebben er ook nog een klein rondje Westendorf aan toegevoegd. De video is in 4K te bekijken en dat zou je eens moeten doen op je TV. We zijn ook benieuwd wat jullie van onze video’s vinden. Ook qua lengte. Nu hebben we de laatste tijd hele lange video’s gemaakt. Kijk jullie ze ook helemaal af?

Ook op de sociale media waren we actief.

SBS6 Weer Brixen im Thale 6 februari 2022

Itter Kraftalm uitzicht op Inntal

Kleine Salve Itter Hohe Salve

Söll dalafdaling Kerkje

Uitzicht Hohe Salve richting Westendorf

Uitzicht Hohe Salve richting Westendorf

Hohe Salve

Westendorf Brechhornhaus

Wilderkaiser Lawinebord

Mesnerwirt Westendorf

Grittlmühle grote afsluitbanner

Dieters Sportshop Westendorf groot

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...