Video Update SkiWelt 9 december 2017

Ellmau Hausleiten

Op facebook hebben jullie vast gezien dat wij gisteren in SkiWelt waren. De dag ervoor waren we nog in het gebied van Westendorf, Brixen im Thale, Hopfgarten en Söll. Dit keer ging de skitocht naar Scheffau, Ellmau en Going.

Ellmau Hartkaiser trein

Tot ver in de middag was het alleen maar sneeuw dat er viel. Dat betekent laag blijven en zoek in ieder geval pistes op waar veel bomen staan. Heerlijk hebben we deze door al die heerlijke poeder geskied.

Aan het einde van de dag begon het aardig op te klaren. Koud was het ook. Op de toppen werden temperaturen gemeten va rond de min 12 graden, echt winter dus. De video update staat hieronder.

Wij geloven echt dat we met de kerst geen problemen meer hebben met de sneeuw. Op dit moment ligt er echt genoeg. De komende 2 dagen gaat er een behoorlijk föhnwind waaien. Nul graden grens gaat zwaar omhoog en dat geldt ook voor de sneeuwgrens. Gelukkig is er later in de week weer sneeuw in de dalen voorspeld. We wachten het af. Weerman Jeroen zal ons komende week hierover bijpraten.

SkiWelt Hoch Brixen

SkiWelt Scheffau

SkiWelt Hohe Salve

Sneeuwkettingenwinkel banner 300 100

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...