Video Update SkiWelt Brixen – Ellmau 24 december 2023

SkiWelt Scheffau Wilderkaiser

Video Update SkiWelt Brixen – Ellmau 24 december 2023

We zijn weer terug in Oostenrijk en kerst en oud en nieuw zijn we zker veel te vinden in ons eigen gebied. Vandaar dat jullie een update krijgen vanuit SkiWelt. Dit keer gingen we een klein rondje maken richting Ellmau en retour.

Ook was het de vraag of er veel sneeuw was gevallen. Als je die vraag echt aan ons zou stellen en een eerlijk antwoord wil hebben dan vonden we de hoeveelheden die gevallen zijn tegen vallen. Toch is wel zeker veel gevallen maar er stond ook een behoorlijk storm…. maar waar die sneeuw naar toe is gewaaid…… geen idee.

Ook heeft de regen toch wel de wat hogere pistes ook bereikt maar om nu helemaal negatief te doen…nee gaan we niet doen. Er ligt zeker voldoende sneeuw op de piste, meer dan genoeg. De komende dagen gaat de zon er bij komen en die gaat behoorlijk schijnen. Daar kijken we naar uit.

Maar eerst nog even kijken hoe het op de dag voor kerst was. Kijk dan hieronder naar onze nieuwe video update van 24 december 2023.

Op de terug weg naar ons eigen “basiskamp”pakken altijd de Kandler-afdaling tussen Westendorf en Brixen. Zelf vinden wij dit een van de mooiste afdalingen van heel SkiWelt en ook nu lag deze er helemaal top bij…. laatste stukje naar de camping staat er ook op  daar is het iets minder maar dat is redelijk normaal… wij zijn al blij dat we daar naar toe kunnen skiën De video van deze afdaling hebben we ook maar voor jullie klaar gezet…. en kijk ook hoe een skiër een koprol met ski’s maakt, is te zien aan het einde van de video.

Grote vraag is, komt er sneeuw? Lees dan het nieuwste weerbericht op onze weerpagina.

SkiWelt Kandlerafdaling

Dieters Sportshop Westendorf groot

Renthier Westendorf Groot

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×