Video update SkiWelt Scheffau Brixen en afdalingen in beeld

Aualm Scheffau Wilderkaiser

Somber, bewolkt weer maar pistes waren prima

Video update SkiWelt Scheffau Brixen en afdalingen in beeld

Op 17 januari 2024 was het somber weer. De pistes lagen er bijna perfect bij. Hele goede sneeuw, geen ijs en je sneed heel makkelijk door de sneeuw heen. Daar kwam nog bij dat er absoluut geen bulten waren. Je had iets  minder zicht door het diffuse licht, maar wij hebben er prima in kunnen skiën. Lagen de pistes er altijd maar zo bij. Dit komt natuurlijk ook dat het niet zo druk was,  zoals in de vakantieperiode.

We hebben van deze dag niet alleen een video update gemaakt. Omdat de pistes er zo goed bijlagen, laten we de dalafdaling naar Scheffau am Wilderkaiser zien, maar ook die van Brixen im Thale. De afdaling Nieding is voor menig skiër vaak een drama (voornamelijk in vakantietijd) Nu hebben we daar geskied rond half 4 in de middag en bekijk dan de video maar eens. Alle video’s staan hieronder.

Op sociale media zijn we ook nog live gegaan. Bij Instagram viel alleen het geluid in het midden weg.

Brixental Inversie

SkiWelt Brixen im Thale dalstationBrixental

Van den Berg Sport skischoen op maat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Summit Travel banner 2020 1000x600

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×