Video Update SkiWelt Westendorf 10 december 2023

Westendorf 10 december 2023

Westendorf 10 december 2023 1e weekend weer open, min 3 en voor de kerst is alles open!

Video Update SkiWelt Westendorf 10 december 2023

Op zondag 10 december 2023 hebben we ons eerste lange weekend in Westendorf afgesloten. Tot in het dal lag poedersneeuw en het was ook vrij rustig op de pistes en dat is ook redelijk normaal begin december. Dat zal met de kerstperiode voor de deur wel anders zijn.

Alle pistes hebben we wel aangetikt die open waren en we hebben nog een heerlijke stop gemaakt bij de Alte Mittel.

Westendorf Alte Mittel

Het was een openingsweekend om in te lijsten. Voor het eerst weer eens veel sneeuw bij de seizoen start. Bekijk onze video update van deze dag!

Live waren we ook nog gegaan op facebook.

Na dit rondje zijn we weer richting Nederland gegaan voor de laatste voorbereidingen. Op 22 december 2023 zijn we weer terug in Oostenrijk en zullen we dagelijks van ons laten horen. Blijf ons maar volgen.

Westendorf Choralpe

Westendorf Alpenroseafdaling

Westendorf Talkaser

Westendorf Talkaser Skilift

Bergtraum Westendorf logo

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Mesnerwirt Westendorf

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×