Video Update Sölden 16 november 2023

Sölden Seekogel 2.666 meter

Video Update Sölden 16 november 2023

Dag 1 van ons. bezoek aan Sölden zit er weer op. Deze dag had twee gezichten. In de ochtend prima zonnig weer maar helaas aan het einde van de ochtend begon het al te betrekken. Maar we hebben uitstekend kunnen skiën na de vers gevallen sneeuw van de afgelopen week. Deze sneeuw val heeft er gelukkig toe geleid dat ook veel pistes boven de 2000 meter nu ook open zijn.

Bekijk onze video update van deze dag en wie weet krijg je ook zo zelf weer zin om. te gaan wintersporten. De update staat hieronder klaar.

De komende dagen zijn we ook actief in dit gebied en op onze sociale media kanalen komen we ook live tevoorschijn op Facebook en Instagram. Blijf ons maar volgen.

Tot slot onze live video’s van deze dag maar we starten eerst met het live weerbericht dat vandaag (17 november 2023) ook in een live video is verzorgd door Jeroen.

Live video’s van 16 november 2023

Van den Berg Sport skischoen op maat

Summit Travel banner 2020 1000x600

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×