Video Update Stubaier Gletscher 30 december 2016

Video Update Stubaier Gletscher 30 december 2016

Stubaier Gletsjer

Gisteravond hebben jullie al een klein voorproefje gezien van wat afdalingen die we hebben gemaakt op deze mooie gletsjer. Vandaag dan de video update.

De 3S Eisgratbahn bracht ons weer in een minuut of 12 al snel weer op 2900 meter waar we maar gelijk doorgingen naar de top. Dat ligt op 3210 meter hoogte.

We vielen weer met onze neus in de sneeuw want het was weer Kaiserwetter. De gletsjer lag er zeker goed bij. Natuurlijk heb je altijd wel ergens een ijsplaatje maar over het algemeen was er prima te skiën.

Het hele gebied hebben we wel doorkruist en bij de Gamsgarten goed gegeten. Prima bediening ook en leuk terras waar ook veel ligstoelen voorhanden zijn. Zeker met dit weer erg lekker.

De video update maar ook de video van de verschillende afdalingen staat hieronder. Vandaag alweer de laatste dag van het jaar. Waar we vandaag zijn dat zien jullie in het nieuwe jaar voor natuurlijk weer een nieuwe video update.

728x90-Bizztravel

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht