Video update temperaturen zwaar boven nul en goede pistes

RTL Weer Brixen im Thale 18 jan 2024

Video update temperaturen zwaar boven nul en goede pistes

Afgelopen woensdagavond sloeg het weer wat om. Het werd warmer en er viel zelfs regen tot hoog op de berg. Op de pistes kon je daar wel wat van merken, maar wij zagen dit redelijk positief. Doordat de sneeuw iets zachter was en er geen ijs lag sneed je ski heerlijk door de sneeuw.

Heel veel pistes hebben we afgeskied en wij hadden absoluut geen klachten. Heerlijk geskied.

Bekijk dit alles maar in onderstaande video update.

Op de Kleine Salve waren we even live op facebook.

De dag erop waren we ook in het gebied en de temperatuur is gemiddeld met 15 graden naar beneden gegaan. Waar het op hoogte nog donderdag plus 5 was werd het vrijdag min 10. Dat was best fris. De pistes waren daardoor hard en er viel nog wat sneeuw maar dat waren geen grote hoeveelheden helaas.

Bij de Rübezahlalm gingen we nog live op facebook.

Het weekend zal zonnig verlopen. Dan weer nieuwe beelden.

Brixental

Brixental

Hohe Salve Paraglider

Kleine Salve Itter

Brixental Brixen im Thale Nieding

Kandleralm zonsondergang

Logo Brixental

Kitzbüheler Alpen Hohe Salve Region

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Oostenrijkse Winkel grote banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×