Video Update Van Kirchberg naar Resterhöhe 13 februari 2024

Jochberg Bärenbadalm

Video Update Van Kirchberg naar Resterhöhe 13 februari 2024

Het had in de nacht van maandag op dinsdag gesneeuwd. Helaas in de dalen was het nog regen, maar vanaf 1200 meter was er sneeuw. We zijn dit keer de verse sneeuw gaan opzoeken in Kitzski en als je hoog wil blijven, dan moet je naar Resterhöhe gaan. De pistes liggen daar tussen de 1400 en 2000 meter. Dat was ook wel te merken, want de sneeuw was ook weer echt sneeuw.

Natuurlijk waren er passages vanuit Kirchberg en Jochberg waar de sneeuw nog aan de zachte kant was, zeker op de zuidhellingen. De zon kwam er gedurende de dag steeds meer bij.

Bekijk dit alles in een nieuwe video update die klaar staat.

Ook zijn we live gegaan op instgram en facebook. Alleen op facebook hebben we wat problemen. Ons samsung toestel die wil niet meer horizontaal video-en. Dus we stappen over op een apple …en daarvan is het geluid weer niet goed. We hopen snel op een nieuwe update… Beetje dramatisch dit. als er iemand een oplossing weet dan horen we het graag.

Helaas was ons commentaar niet goed te horen en we hopen dat dit opgelost gaat worden….

Resterhöhe KitzSki Jochberg

Resterhöhe KitzSki Jochberg Sonnalm

Resterhöhe KitzSki Jochberg Panoramaalm

Kirchberg

Kirchberg Brunn

Werken in Oostenrijk Logo

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Oostenrijkse Winkel grote banner

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...