Video Update vanaf Kitzbüheler Horn en Brixental

Westendorf topfoto sneeuw op dak

Video Update vanaf Kitzbüheler Horn en Brixental

De afgelopen dagen hebben we even door omstandigheden niet de pistes bezocht. Waarschijnlijk heeft de ZAMG een redelijke beving geconstateerd afgelopen zondagmiddag. We kregen helaas te weinig likes op de live video anders hadden we de crash kunnen laten zien. Maar we gaan er vanuit dat we vandaag weer de pistes gaan bezoeken.

Wel waren we live op facebook gegaan. Stefan was op de Kitzbüheler Horn te vinden en ik zelf bleef in het Brixental. Gisteren was Stefan in Westendorf te vinden. We hebben de beelden.

Jeroen was overigens nog met een leuke foto bij RTL Weer.

RTL Weer Brixen im Thale 22 februari 2022

Vandaag zijn we toch weer te vinden in SkiWelt. Normaal gesproken zouden we deze dag zoveel mogelijk piste kilometers gaan skiën op een dag. Helaas door de blessure gaan we wel skiën maar niet ons doel halen. 130 kilometer was het doel, dat zetten we nog even in de ijskast voor volgend jaar.

Mesnerwirt Westendorf

Dieters Sportshop Westendorf groot

Renthier Westendorf Groot

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...