Video Update Westendorf 18 december 2016

Video Update Westendorf 18 december 2016

Westendorf Fleiding

Video Update Westendorf 18 december 2016. De afgelopen dagen waren we qua weer enorm in de prijzen gevallen. Alleen maar zon en hele goede pistes. Op zondag de 18e gingen we toch nog even kijken in Westendorf. De Ki West was open en dat betekent dat je een leuk rondje kunt maken.

Maar ook wilde we nu toch ook wel eens de Kreuzjöchlspeichersee zien. Deze laatste aanwinst van Westendorf is een gigantisch groot meer. De inhoud van het meer dat wordt gebruikt om sneeuw van te maken. Deze speichersee is 3 keer zo groot geworden en dit betekent dat Westendorf op veel meer plaatsen tegelijk sneeuw kan maken. Dit laatste was erg goed te merken want de pistes waren in prima staat.

NIEUWS over de Fleidinglift

Ook is er nieuws te melden over de Fleidinglift. Vanuit de Kitzbüheler Anzeiger maakte we op dat er een plan is deze oude lift te vervangen…nog wel even geduld dat gaat pas plaatsvinden in het jaar 2019.

Bekijk de video update maar. Helaas was het geen Kaiserwetter…

Westendorf Kreuzjöchlsee dsc01631

Summittravel728x90

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht