Video Update Westendorf 19 januari 2019

Brixental Westendorf SkiWeltbahn Brixen im Thale

Vandaag hebben jullie al eerder een mooie afdaling kunnen zien die we ook hebben opgenomen in Westendorf. Je kunt hem nog een keer bekijken.

Zaterdag 19 januari 2019 waren we weer in het Brixental. Na wat schepwerkzaamheden bij de caravan konden we dan eindelijk in de middag de piste op. Het zonnetje scheen uitbundig en we zijn in Westendorf gaan kijken. Ook konden we eindelijk de nieuwe Turner Revo X ski uitgaan proberen en zoals verwacht….die skiën FANtastisch.

Westendorf Turner

Een geweldige piste was die van de Talkaser naar het dalstation van de Alpenrosenbahn, die hebben jullie in de video kunnen bekijken. Ook zijn we nog even langs gegaan bij the good old Fleidinglift. Deze lift gaat zoals het er naar uitziet vervangen worden door een 6 persoonslift. Maar over de details etc daar gaan wij nog achteraan. Ook zijn we benieuwd naar het parcours. Blijft dze delzelfde of wordt de lift nog meer naar beneden gebracht. Wij gaan het volgen.

Maar nu dan de video update die wij mochten maken. We beginnen overigens eerst in het Brixental en zijn dan snel in Westendorf.

Ook kwamen we wat sneeuwkanonnen bezig. Die stonden zo zielig te zijn want de sneeuwkanonnen zullen waarschijnlijk niet meer in gebruik worden genomen na heel veel sneeuwval.

Westendorf Sneeuwkanon

Westendorf

Westendorf Alpenrosenbahn

Wil jij een T-Shirt van FANtastisch Oostenrijk?
Ook willen we jullie belonen dit seizoen. We hebben wat T-shirts beschikbaar met het mooie logo van FANtastisch Oostenrijk erop. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.
Maak een leuk bericht, update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op. Binnenkort zien jullie deze T-shirts op onze website. Wie wil zo’n shirt bemachtigen?

Wij gaan er weer een leuk seizoen van maken en we houden jullie op de hoogte op het gebied van live video’s, updates, events, weerberichten en alles wat maar in de winter voorbij komt in de skigebieden.

Accommodatie Zoeken?
Mocht je nog opzoek zijn naar een accommodatie dan kun je op onze accommodatiepagina wat opties bekijken.

Summit Travel

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...