Video Update Westendorf 2 februari 2018

Westendorf

Vrijdag 2 februari 2018 zijn we wat laat de pistes op gegaan. In de ochtend eerst nog eve met iemand mee  geweest naar een MRI Centrum en dar kom je zeker niet voor de lol. Een klein ongelukje gebeurd. Niet op de piste maar gewoon op straat. Een waarschuwing willen we zeker afgeven. Heeft het gesneeuwd dan kan het ook zijn dat er een klein ijslaagje zit en ….zonder dat jet het door hebt lig je gestrekt. Kijk dus altijd ui. Niet alleen met skien of boarden kun je wat breken. Betrokkene heeft een breuk in de heup…. dat duurt weer even voor dat de beste man weer op de been is maar het gaat goed komen.

Westendorf

Terug naar Westendorf. Het zicht was wat minder. Sneeuw viel er ook en de pistes waren gewoon prima in orde. En… er ligt echt ontzettend veel sneeuw. Veel meer dan dat we in dit gebied hebben gezien de afgelopen jaren. Maar dat laatste geldt wel voor elk gebied in de Noord Alpen.

Bekijk onderstaand de video update die we hebben gemaakt. Maar voordat we dat doen. Bekijk eerst de 2 foto’s hier onder en zoek de verschillen.

Westendorf RTL4 foto

Westendorf

Wil je nog weten wat het weer de komende dagen in Oostenrijk gaat doen. Klik dan HIER. Er staat een nieuw weerbericht klaar voor de 1e week februari 2018.

M&M Taxi Winter

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...