Video Update Westendorf 20 maart 2018

Westendorf

Westendorf, het was op dinsdag 20 maart 2018 weer een bijzonder koude dag voor de tijd van het jaar. Vooruitzichten waren dat het de gehele dag zou gaan sneeuwen en dat is uitgekomen. Bovenop de berg was het de gehele dag rond de MIN 10.

Westendorf Talkaser

We zijn dan ook maar weer in ons thuisgebied gebleven (er stonden echt andere gebieden in de planning maar die zullen nog even moeten wachten) Ook is er in Westendorf deze week de Hollandse Feestweek en daar waren we ook wel benieuwd naar maar daarover later meer….

Hoger op de berg werd helaas het zicht ook weer wat slechter, we hebben een kleine ronde gemaakt richting de Ki West. De sneeuw kwaliteit was echt goed en dat voor deze tijd van het jaar. Dat hebben we wel eens anders meegemaakt. Ook was het erg rustig op de diverse pistes en dat betekende dat de pistes er prima bij lagen, de gehele dag zonder bulten want daar houden de meeste mensen niet van. Zelfs tot in het dal was de sneeuwkwaliteit erg goed. Als het er zo bij zou liggen in de maanden van december t/m februari dan zou je daar gelijk voor tekenen.

Westendorf TalkaserHieronder de video update maar ook de video die we live brachten op facebook. Bij Gerry’s Inn werd er een begin gemaakt met een feestje dat tot in de avond ging duren en zo gaat het nog wel een paar dagen door in Westendorf.

Westendorf Ki West

Westendorf Choralpe

Westendorf Choralpe

Dieters Sportshop Westendorf groot

Renthier Westendorf Groot

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...