Video Update Westendorf Brixen en Scheffau

Westendorf Fleiding

Op zondag 18 maart 2018 zijn we weer dichtbij huis gebleven. Het weer speelde daarbij ook een rol. Meer dan 50 tinten grijs was het en …. hoger op de berg zelfs mist. De eerste paar afdalingen zag je helemaal niets en we weten allemaal dat je toch wel zicht nodig hebt om te zien waar je de bochtjes moet draaien.

Gelukkig kwam er zo af en toe de zon erbij. Maar helaas was het toch een zeer grijze dag. Ook hielden we rekening met een kou inval maar die is zeker wat vertraagd want de temperaturen waren zeker nog boven nul.

We hebben nog een aantal pistes genomen in Brixen im Thale en Scheffau en vonden het in de middag wel welletjes. We kijken uit naar een dag met zon maar dat is waarschijnlijk nog ver weg.

Maar er staat nog een video klaar van deze dag.

Maar de lente is niet meer ver weg. De zonnig kant van het Brixental gaat de kleur wit verruilen voor een andere kleur. Maar SkiWelt is nog open tot 8 april 2018 en er ligt sneeuw genoeg om nog te skiën tot deze datum. Maak je geen zorgen.

Brixental Lente winter

Brixental Lente winter

Dieters Sportshop Westendorf groot

Renthier Westendorf Groot

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht