Video Update Westendorf Kirchberg 25 december 2023

KitzSki Kitzbühel Kirchberg zon 25 december 2023

Video Update Westendorf Kirchberg 25 december 2023

Op 1e kerstdag zijn we in twee skigebieden gaan kijken. Als je de SuperSkiCard hebt kun je tal van skigebieden af. Lees dat HIER maar eens na.

SkiWelt en KitzSki zijn buren en zijn aaneengesloten door een korte busrit van zo’n 4 minuten. Daarom zijn we in Westendorf opgestapt en via de Ki West met de bus naar de Pengelstein gereden. Daar hebben we een kort rondje gemaakt tussen Kirchberg en Kitzbühel.

Gelukkig deed het zonnetje mee (helaas geen kaiserwetter maar het is een begin) Ook kunnen we jullie vertellen dat het vrij warm was en in de middag ontstonden er dan ook op diverse piste bulten. Als je de komende dagen gaat skiën dan is het zaak om vroeg te gaan want in de middag wordt het allemaal veel zachter. We hopen op sneeuw komend weekend maar of dat er in zit? We wachten het af.

Wat je niet hoef af te wachten is de video update die wij deze dag hebben gemaakt. Bekijk deze hieronder. Vele foto’s staan onderaan het bericht.

Op sociale media waren we uiteraard ook weer actief.

We beginnen eerst met de laatste foto die we schoten deze dag, een mooie zonsondergang vanaf de choralp.

Westendorf Choralp ZonsondergangWestendorf Talkaser

Kitzbühel

Kitzbühel Berghaus Tirol Kitzbühel

Kitzbühel Steinbergkogel Gipfelbar

Kitzbuhel uitzicht op Grosse Rettenstein

Lawine Ki West 25 december 2023

Bergtraum Westendorf logo

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Renthier Westendorf Groot

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×