Video Update Zillertal Arena 21 maart 2018

Zillertal Arena Zell am Ziller

Zillertal Arena, het weerbericht gaf aan dat het zou opklaren en hebben de gok maar genomen om naar de Zillertal Arena te gaan. In de ochtend was het hoger op de berg nog mistig en bewolkt. Ook viel er zo nu en dan nog sneeuw. Maar rond het middaguur kwamen er toch wat gaten in de bewolking en het zicht werd ook weer wat beter.

We hebben deze dag alle dorpen bezocht van de Zillertal Arena. We zijn opgestapt in Zell am Ziller via de Kreuzjoch (boven de 2500 meter) richting Gerlos gegaan, Bij Königsleiten weer gekeerd om weer terug te gaan. Dit rondje kun je makkelijk op een dag doen en je kunt zeker nog uitgebreid lunchen ook.

Zillertal Arena Konigsleiten

In alle dorpen lagen de pistes er FANtatsisch bij maar dat is niet verrassend. Het hele seizoen is het al geweldig. In jaren is er niet zoveel sneeuw gevallen en het bleef daarbij ook nog koud ook. Over kou gesproken…het was zeker erg koud in combinataie met de wind. De lift terug naar Zell am Ziller was zeker niet één van de warmste…maar kenners van dit gebied weten dit vast wel.

Als je ons zou vragen wat onze favoriete piste is….dan zijn dat er veel maar eentje springt er toch wel uit… de Sportivabfahrt in Zell am Ziller. Wellicht komt dit ook wel omdat je daar langs de Schnitzelhut komt. Helaas hebben we geen beelden van deze afdaling…. maar afgelopen jaar hebben we hem opgenomen…. Je treft deze update onderaan dit artikel nog aan.

Van deze hele dag hebben we een video update gemaakt.

De dalafdaling naar Zell am Ziller hebben we gedaan en is een zwarte afdaling. Op een paar punten is deze afdaling zeker zwart te noemen. Toen deze afdaling net geopend was hebben wij deze afdaling ook op de video vastgelegd onder ideale omstandigheden.

Ook waren we deze dag nog even live gegaan op facebook.

Summit Travel

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...