Video van een Early Bird piste Ki West in Westendorf

Westendorf Ki West

Video van een Early Bird piste in Westendorf

We duiken de komende weken de oude doos in en daarmee bedoelen we video’s die we graag nog eens naar voren halen. Zo heb je in het skigebied van SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental in februari en maart de early bird. Dat betekent dat de liften op vrijdag en zaterdag vanaf half 8 gaan draaien een uur eerder dan normaal (de dagen zijn ook sinds komend seizoen aangepast) Meer weten over de Early Bird klik dan HIER. Wij beginnen dan altijd in Westendorf te skiën en op het moment dat je bij de Ki West ben dan heb je echt een maagdelijke piste zoals je die nog niet eerder heb gezien. Als het zonnetje er dan ook nog bij komt dan is dat super genieten.  Dus… hebben wij die piste maar eens opgenomen.

De Early Bird proberen we jaarlijks te doen en dan is het ook leuk dat je zoveel mogelijk kilometers gaat maken. Nu hebben we afgelopen jaar gezien dat iemand ons record (120 km) er uit heeft geskied. Hopelijk krijgen we komend winterseizoen nog de gelegenheid om dat record qua afstand kilometers te verbeteren. Het is dan wel zaak om niet te gaan lunchen maar gewoon je broodje maar tot je te nemen in de lift anders is het bijna niet te halen.

We zijn benieuwd wie dit nog meer heeft gedaan in SkiWelt en dan niet aankomen dat je 30 keer een zelfde lift heb gedaan want daar trappen we niet in. Gewoon het hele gebied doorgaan en alle dalafdalingen nemen en ben je daarmee klaar dan pak je tot sluitingstijd nog even wat extra liften.

Wij zijn er weer klaar voor om weer zo’n top dag te pakken en hopelijk is het dan ook weer mooi weer.

Hohe Salve Hopfgarten Söll

Ps De Early Bird van afgelopen jaar die moeten we nog in elkaar zetten maar dat wordt weer een hele klus…maar dat gaan we wel regelen.Onderstaand is die van 2022 te zien.

Van den Berg Sport skischoen op maat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Summit Travel banner 2020 1000x600

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×