Video van een Early Bird piste Ki West in Westendorf

Westendorf Ki West

Video van een Early Bird piste in Westendorf

We duiken de komende weken de oude doos in en daarmee bedoelen we video’s die we graag nog eens naar voren halen. Zo heb je in het skigebied van SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental in februari en maart de early bird. Dat betekent dat de liften op donderdag vanaf half 8 gaan draaien een uur eerder dan normaal. Wij beginnen dan altijd in Westendorf te skiën en op het moment dat je bij de Ki West ben dan heb je echt een maagdelijke piste zoals je die nog niet eerder heb gezien. Als het zonnetje er dan ook nog bij komt dan is dat super genieten.  Dus… hebben wij die piste maar eens opgenomen.

De Early Bird proberen we jaarlijks te doen en dan is het ook leuk dat je zoveel mogelijk kilometers gaat maken. Nu hebben we afgelopen jaar gezien dat iemand ons record (120 km) er uit heeft geskied. Hopelijk krijgen we komend winterseizoen nog de gelegenheid om dat record qua afstand kilometers te verbeteren. Het is dan wel zaak om niet te gaan lunchen maar gewoon je broodje maar tot je te nemen in de lift anders is het bijna niet te halen.

We zijn benieuwd wie dit nog meer heeft gedaan in SkiWelt en dan niet aankomen dat je 30 keer een zelfde lift heb gedaan want daar trappen we niet in. Gewoon het hele gebied doorgaan en alle dalafdalingen nemen en ben je daarmee klaar dan pak je tot sluitingstijd nog even wat extra liften.

Wij zijn er weer klaar voor om weer zo’n top dag te pakken en hopelijk is het dan ook weer mooi weer.

Hohe Salve Hopfgarten Söll

Ps afgelopen week hebben we de opnames eindelijk opgepakt van 20 februari 2020. Deze beelden van de Early Bird hadden we nog niet in elkaar gezet. De reden was de pandemie… nu we weer zicht hebben om te gaan skiën dit seizoen hebben we deze hele lange video gemonteerd. Maar liefst 23 minuten is deze video lang maar je ziet dan ook bijna alle pistes voorbijkomen.

Oostenrijkse Winkel grote banner

Ski Outlet Venray logo 500x500px 2022

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft 2 facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...