Video van een Early Bird piste Ki West in Westendorf

Westendorf Ki West

Video van een Early Bird piste in Westendorf

We duiken de komende weken de oude doos in en daarmee bedoelen we video’s die we graag nog eens naar voren halen. Zo heb je in het skigebied van SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental in februari en maart de early bird. Dat betekent dat de liften op donderdag vanaf half 8 gaan draaien een uur eerder dan normaal. Wij beginnen dan altijd in Westendorf te skiën en op het moment dat je bij de Ki West ben dan heb je echt een maagdelijke piste zoals je die nog niet eerder heb gezien. Als het zonnetje er dan ook nog bij komt dan is dat super genieten.  Dus… hebben wij die piste maar eens opgenomen.

De Early Bird proberen we jaarlijks te doen en dan is het ook leuk dat je zoveel mogelijk kilometers gaat maken. Nu hebben we afgelopen jaar gezien dat iemand ons record (120 km) er uit heeft geskied. Hopelijk krijgen we dit seizoen nog de gelegenheid om dat record qua afstand kilometers te verbeteren. Het is dan wel zaak om niet te gaan lunchen maar gewoon je broodje maar tot je te nemen in de lift anders is het bijna niet te halen.

We zijn benieuwd wie dat nog meer heeft gedaan in SkiWelt en dan niet aankomen dat je 30 keer een zelfde lift heb gedaan want daar trappen we niet in. Gewoon het hele gebied doorgaan en alle dalafdalingen nemen en ben je daarmee klaar dan pak je tot sluitingstijd nog even wat extra liften.

Wij zijn er weer klaar voor om weer zo n top dag te pakken en hopelijk is het dan ook weer mooi weer.

Hohe Salve Hopfgarten Söll

Ps we hebben nog opnames liggen van afgelopen jaar en dat zijn video beelden die we nog steeds niet hebben bewerkt. Reden vlak erna was het seizoen afgelopen. We proberen ook deze video in elkaar te zetten deze maand en je ziet dan bijna het hele gebied voorbij komen.

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk… wellicht iets voor jou. De buffy(s) zijn op dit moment uitverkocht maar er komt een nieuwe zending aan. Als alles goed gaat hebben we ze weer binnen in de week van 9 november 2020. Wil je een bericht krijgen van ons. Ga dan naar het bericht waar je de buffy zogenaamd kunt pre-orden.

Laat daar je e-mailadres achter en je krijgt van ons een bericht met een link zodat je meteen jouw buffy(s) kunt bestellen. Voor een vriendenprijs van € 7,95 per buffy kunnen we deze versturen. Verzendkosten, transactiekosten is inclusief voor Nederlandse verzending. Indien we de buffy’s dienen te versturen naar het buitenland dan komt daar nog een kleine bijdrage bij. Een buffy is net wat comfortabeler te dragen in de skiliften het komende winterseizoen. Je kunt deze buffy’s bestellen op de website van FANtastisch Oostenrijk.

Haus Steiner

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht