VIDEO Jan was in Walchen en Zell am See

Zell am See

Jan is deze week in de regio Pinzgau en dat ligt in het Salzburgerland. Walchen is waar hij verblijft en dat is tegen het dorp Piesendorf aan en dat ligt weer tegen Zell am See Kaprun aan.

Ook liet hij zijn drone weer opstijgen en is gaan skiën in Zell am See.

Leuk dagje Zell am See gehad, bij de Areit geparkeerd en daar naar boven. Tussen station Areit 2 en 3 uitgestapt (niet door naar de top dus) en daar woei het al zo hard dat de sneeuw horizontaal langskwam. Het is dan een combi van wat er al ligt wat los waait en de sneeuwval er nog bij. Aan de achterkant van de Schmittenhöhe was ook alles dicht. We hebben later de rustige pistes opgezocht en zelfs daar was het druk vandaag. Wat je ziet zijn Piste 2, 5, 5a en 7. Daarna in de rij bij de Cityexpress.

Zell am See CityexpressJan is ook nog gaan rodelen maar wellicht zien we daar later nog beelden van.

Zell am See AreitXpress

Wil jij een T-Shirt van FANtastisch Oostenrijk?
Ook willen we jullie belonen dit seizoen. We hebben wat T-shirts beschikbaar met het mooie logo van FANtastisch Oostenrijk erop. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.
Maak een leuk bericht, update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op. Binnenkort zien jullie deze T-shirts op onze website. Wie wil als eerste zo’n shirt bemachtigen?

Wij gaan er weer een leuk seizoen van maken en we houden jullie op de hoogte op het gebied van live video’s, updates, events, weerberichten en alles wat maar in de winter voorbij komt in de skigebieden.

Accommodatie Zoeken?
Mocht je nog opzoek zijn naar een accommodatie dan kun je op onze accommodatiepagina wat opties bekijken.

Summit Travel

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...