VIDEO Webcams Oostenrijk 25 november 2020

St Johann in Tirol

VIDEO Webcams Oostenrijk 25 november 2020

In de weerberichten van Jeroen hebben jullie de afgelopen dagen kunnen lezen dat het voor een weerman zeer saai is om een voorspelling te doen maar als je in Oostenrijk zou zitten dan is het echt nog FANtastisch herfstweer.

We hebben weer een kijkje genomen langs diverse webcams en wat een schitterende beelden. Op de gletsjers is het code wit elders zie je al wat sneeuwkanonnen-wit of nog wat natuursneeuw liggen als je maar hoog genoeg gaat.

Bekijk de beelden maar en bedenk dat er echt weer een tijd gaat komen wanneer we er weer heen kunnen gaan.

Zell am See

ellmau

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk… wellicht iets voor jou. De buffy(s) zijn weer te bestellen. We hebben weer een partij binnen gekregen maar let op! Op = Op Wees er dus snel bij.

Voor een vriendenprijs van € 7,95 per buffy kunnen we deze versturen. Verzendkosten, transactiekosten is inclusief voor Nederlandse verzending. Indien we de buffy’s dienen te versturen naar België dan komt daar nog een kleine bijdrage bij. Een buffy is net wat comfortabeler te dragen in de skiliften het komende winterseizoen. Je kunt deze buffy’s bestellen op de website van FANtastisch Oostenrijk.

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

SneeuwkettingenWinkel Banner Groot

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht