Video Webcams Oostenrijk en morgen sneeuw tot dal

Zell am See

Video Webcams Oostenrijk en morgen sneeuw tot dal. Er staat sneeuw op het programma morgen en zelfs valt er sneeuw tot in wat dalen. Vanmiddag hebben we nog wat webcams opgezocht en aan elkaar geplakt. Dat kun je zien in onderstaande video. Ook hebben we de dorpen er maar bij gezet, dat was een vraag van de mensen maar we dachten toch echt dat jullie al deze gebieden toch wel kennen 🙂

Als we ook kijken naar de vooruitzichten en hoeveelheid sneeuw dan worden de dalen toch echt wit morgen. Als we tijd hebben maken we morgen ook nog een webcam video. Dan dienen de webcams niet ingesneeuwd te worden anders zien we weinig.

Bergfex Kaprun 29 maart 2020

Bergfex Kitzbühel Kirchberg 29 maart 2020

Morgen hopelijk dan weer een Video Webcams Oostenrijk.

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis)  Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Hieronder een voorbeeld hoe dit op je mobiel eruit ziet. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht