Video Westendorf, Kirchberg, Kitzbühel Hahnenkamm

Westendorf

Zondag 17 februari 2019 was een dag om in te lijsten qua weer. Beter kon je het niet hebben. Een FANtastisch zonnetje en pistes die zich ook prima hebben gehouden. De noordhellingen daar kun je nog steeds genieten van poeder. De zuidhellingen daarentegen daar wordt het wat zachter… maar de pistes zijn ook daar nog prima te doen.

Kitzbühel Steinbergkogel

De planning was het om deze dag vanuit Westendorf naar Kirchberg en Kitzbühel te gaan. We wilden de Hahnenkamm ook weer eens van dichtbij bekijken. De piste bij de Steinbergkogel was echt FANtastisch. Ben je daar in de buurt dan zeker even doen.

Kitzbühel Mausefalle

Bij de Mausefalle langsgegaan en enkele waaghalzen gingen daar toch vanaf. Menige valpartij gezien en er staat er ook nog eentje in de video.

De busverbinding tussen de 2 skigebieden vanSkiWelt en Kitzbühel/Kirchberg is echt top en goed geregeld. Elke 10 minuten rijdt er een bus en ook nog op tijd. Al met al een geweldige dag en we hadden zoveel opnames zodat de video qua lengte uit de hand gelopen is. Ga er dan ook maar even voor zitten.

Natuurlijk zijn we ook nog 2 keer live gegaan op facebook.

RTL Weer 17 febr 2019 Kitzbühel Steinbergkogel

Ook kwamen we nog een foto tegen op RTL. De plaats waar deze genomen is was 1 van de toppistes deze dag. Een echte noordhelling en de piste was zwart. De Steinbergkogel (23) Wat een knalpiste. We hebben hem nog opgenomen ..maar dat komt wellicht een andere keer aanbod.

Kitzbühel Steinbergkogel

Westendorf

Kitzbühel Hahnenkamm

Summit Travel

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...