Video Winter in het Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn

Saalbach Hinterglemm

Video Winter in het Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn

Michel is een echte Saalbach-ganger. In de Krokus tref je hem dan ook vaak aan in het Skicircus. In dit bericht heeft hij een video van de Krokusvakantie in elkaar gezet (al is het wel een tijdje geleden 2018) en natuurlijk zat hij in Saalbach. Benieuwd naar zijn video. Je ziet vast wel bekende plekken voorbij komen van dit FANtastische skigebied.

Geniet maar even mee van de beelden. Komende Krokusvakantie is hij ook aanwezig en we zullen hem vragen een nieuwe video te gaan maken.

Al geboekt? Wie weet wel naar dit geweldige gebied. Zelf zijn we ook veel in dit gebied aanwezig. Wie weet komen we jullie wel een keer tegen. Nog een onderkomen nodig, neem eens een kijkje op onze accommodatiepagina.

Saalbach Tirol S Bahn

ChaletsPlus Banner Groot

Superskicard

© superskicard.com

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Sneeuwkettingenwinkel.nl banner winter 2021 900x600

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×