VIDEO Winter is weer terug en wat een sneeuw!

Temperatuur gistermiddag op de camping in Brixen (foto Jeroen Elferink)

Onze weerman had het weer heel goed gezien. Gisteren waren we nog op de pistes met Jeroen en toen hadden we het er al over. Zondag in de middag 20 graden (PLUS) en binnen een aantal uren zou het gaan sneeuwen. Een geweldige temperatursturz kwam er even voorbij waarbij tijdens het binnen komen van deze storing het even geweldig is gaan waaien in diverse dalen.

Hohe Salve 18 mrt 2019

Ook hebben we voor jullie een compilatie video in elkaar gezet zodat je kunt zien hoe het er voor staat in een aantal skigebieden.

Jeroen had er ook zin in vandaag en ging een aantal keren live op facebook.

Saalbach 18 mrt 2019

Jochberg 18 mrt 2019

Wat een contrast met gisteren. De video update die we gisteren hebben opgenomen wordt bewerkt en gaat vanavond live op deze site. Nog even geduld dus.

Wil jij een T-Shirt van FANtastisch Oostenrijk?
Ook willen we jullie belonen dit seizoen. We hebben wat T-shirts beschikbaar met het mooie logo van FANtastisch Oostenrijk erop. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.
Maak een leuk bericht, update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op. Binnenkort zien jullie deze T-shirts op onze website. Wie wil zo’n shirt bemachtigen?

Wij gaan er weer een leuk seizoen van maken en we houden jullie op de hoogte op het gebied van live video’s, updates, events, weerberichten en alles wat maar in de winter voorbij komt in de skigebieden.

Accommodatie Zoeken?
Mocht je nog opzoek zijn naar een accommodatie dan kun je op onze accommodatiepagina wat opties bekijken.

Summit Travel

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...