VIDEO Winters op de Gletsjers Kaprun Stubai en Pitztal

Kaprun 5 okt 2019 Langwied

Dat het winters is in het hooggebergte is jullie vast niet ontgaan. Vandaag kon je dit al lezen in het weerbericht van Jeroen en ook nog even wat foto;s gepost uit verschillende gebieden. Ook houden wij van bewegende beelden. We hebben weer een video samengesteld uit beelden van de gletsjers van Kaprun, Pitztal en Stubaital.

In Kaprun was goed te zien dat het daar erg hard aan het sneeuwen was en wellicht nog wel is. Maar nu snel naar de bewegende beelden en kijk zelf.

Zin gekregen in de wintersport en nog geen accommodatie, kijk dan snel eens op onze accommodatiepagina. Daar is vast nog wel wat vrij.

Of dit weertype blijft aanhouden dat gaan we morgen weer bekijken in een nieuw weerbericht.

Kaprun 5 okt 2019

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Hieronder een voorbeeld hoe dit op je mobiel eruit ziet. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Push Bericht FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht