VIDEO Winters op de gletsjers

Kaprun 3 nov 2019

Winters op de Gletsjers, we hebben eens een rondje gemaakt langs een aantal gletsjers en het wordt steeds witter en winterser.

Kijk maar eerst even naar de video.

Als je goed hebt opgelet dan zie je op de Stubaier Gletsjer weinig tot geen skiërs voorbij komen, overigens het topje van de Wildspitzbahn op de Pitztaler Gletsjer daar geldt waarschijnlijk hetzelfde.

Wegens stormachtige omstandigheden is de Stubaier Gletsjer voor vandaag gesloten, erg winters dus. Maar wel is het zo dat men er nog een aardig aantal centimeters kan verwachten aan “neuschnee”

Stubai wegens storm dicht

Ook in de burt van het Stubaital heb je de Patscherkofel en dat ligt weer tegen Innsbruck aan. Daar kan het altijd zeer stormachtig zijn. Dat blijkt nu ook. Een windstoot gemeten van maar 138 km per uur!!!!!

Patscherkofel Windstoot 138 km

Maar ook kijken we nog even naar de sneeuw die voorspeld wordt voor komende week.

Zelf zijn we enorm geintersseerd in de gletsjer bij Sölden. Wij zelf zitten daar vanaf as. donderdag t/m zondag. Het ziet er goed uit op 3 momenten gaat er sneeuw vallen en dat is op zeer korte termijn. Namelijk vandaag 18 cm, dinsdag 16 cm en als klap op de vuurpijl as vrijdag 42 cm. We gaan het wel zien wat het gaat worden en we zullen jullie het zeker laten zien. Blijf ons maar volgen.

Bergfex Sölden 3 nov 2019

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht