Video Update Zillertal Arena 19 februari 2019

Zillertal Arena Gerlos

Dinsdag 19 februari 2019 brachten we de Zillertal Arena weer een bezoek. We hebben weer een mooi rondje gemaakt langs Zell am Ziller, Gerlos, Konigsleiten en Krimml.

Het weer was in één woord samen te vatten…. FANtastisch. Bij sommige liften was het redelijk druk maar tot veel vertragingen heeft dat zeker niet  geleid. In de middag kon je bijna overal zo instappen. Ook brengen we nog in beeld de lift die over 2 jaar is vervangen.

Zilletal Arena Krimml X Press

De Krimml X Press is wat gedateerd en kan op sommige dagen vreselijk koud zijn. Deze lift gaat vervangen worden….. Wil je hier meer over weten lees dan ons bericht dat we recentelijk hierover hebben geschreven.

We hebben van deze dag een behoorlijk lange video gemaakt. Veel skibeelden maar dan zijn er ook veel pistes te zien en hoe die er bij lagen…kijk zelf maar.

We kwamen bij Krimml nog een aantal werklozen sneeuwkanonnen tegen. Die staan al weken werkloos en dat moeten we maar voorlopig zo houden toch.

Zillertal Arena sneeuwkanon Krimml

Zillertal Arena

Zillertal Arena

Zillertal Arena

Wil jij een T-Shirt van FANtastisch Oostenrijk?
Ook willen we jullie belonen dit seizoen. We hebben wat T-shirts beschikbaar met het mooie logo van FANtastisch Oostenrijk erop. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.
Maak een leuk bericht, update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op. Binnenkort zien jullie deze T-shirts op onze website. Wie wil zo’n shirt bemachtigen?

Wij gaan er weer een leuk seizoen van maken en we houden jullie op de hoogte op het gebied van live video’s, updates, events, weerberichten en alles wat maar in de winter voorbij komt in de skigebieden.

Accommodatie Zoeken?
Mocht je nog opzoek zijn naar een accommodatie dan kun je op onze accommodatiepagina wat opties bekijken.

Summit Travel

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht