Video Update Zillertal Arena 28 december 2018

Zell am Ziller

Video. In de Zillertal Arena hebben we ook ons gezicht weer eens laten zien. De planning was om alle uithoeken te bekijken en dat is ook gelukt.

We waren er vroeg bij in Zell am Ziller en dat idee hadden we niet alleen getuige de foto hierboven.

Maar al snel waren we boven en konden de piste op. Op de pistes van de gehele Zillertal Arena was het prima. Sneeuwpistes en er was heerlijk vanaf te skiën. Op sommige passages was het wel wat druk maar een levende slalom is ook altijd wel leuk maar het blijft wel uitkijken.

Bekijk de video maar eens die we hebben opgenomen. Veel skibeelden zodat jullie ook de kwaliteit van de sneeuw kunnen “ruiken”

Gerlosplatte Skituigje

Altijd leuk om te zien hoe een van de kleinste goed begeleid wordt met een skituigje. Nog een aantal jaren en dan gaat deze topper ons vast lachend voorbij.

Zillertal Arena Stuwmeer

Zell am Ziller Sportivabfahrt

Wil jij een T-Shirt van FANtastisch Oostenrijk?
Ook willen we jullie belonen dit seizoen. We hebben wat T-shirts beschikbaar met het mooie logo van FANtastisch Oostenrijk erop. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.
Maak een leuk bericht, update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op. Binnenkort zien jullie deze T-shirts op onze website. Wie wil zo’n shirt bemachtigen?

Wij gaan er weer een leuk seizoen van maken en we houden jullie op de hoogte op het gebied van live video’s, updates, events, weerberichten en alles wat maar in de winter voorbij komt in de skigebieden.

Accommodatie Zoeken?
Mocht je nog opzoek zijn naar een accommodatie dan kun je op onze accommodatiepagina wat opties bekijken.

Summit Travel

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...