Video Zonsondergang na Kaiserwetter

Zell am See 13 feb 2019

Wat een mooie beelden zagen we vanavond vanuit Oostenrijk. We openen met een schitterende webcamfoto vanuit Zell am See. Maar we hebben ook weer een compilatie gemaakt uit de verschillende skigebieden maar dan wel aan het einde van de dag. Ga maar gelijk eens kijken.

Hohe Salve 13 feb 2019

Wat een vooruitzichten….. We hebben de 9-daagse voorspelling erbij gepakt van St Johann in Tirol en Kaprun. Beter qua zon kun je het niet hebben en …er ligt echt sneeuw genoeg. Dat wordt echt een super 1e Krokus week.

Bergfex Kaprun 13 feb 2019

Bergfex St Johann 13 feb 2019

Nog kijken of er nog iets beschikbaar is? Kijk dan nog eens op onze accommodatiepagina.

We sluiten af waar we mee begonnen. Wat een mooie foto wederom vanuit Zell am See. Waar het meer bevroren is maar als het goed is kun je daar echt nog niet op… Nog maar zeker NIET doen. Geniet van het superweer.

Zell am See 13 feb 2019

Wil jij een T-Shirt van FANtastisch Oostenrijk?
Ook willen we jullie belonen dit seizoen. We hebben wat T-shirts beschikbaar met het mooie logo van FANtastisch Oostenrijk erop. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.
Maak een leuk bericht, update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op. Binnenkort zien jullie deze T-shirts op onze website. Wie wil zo’n shirt bemachtigen?

Wij gaan er weer een leuk seizoen van maken en we houden jullie op de hoogte op het gebied van live video’s, updates, events, weerberichten en alles wat maar in de winter voorbij komt in de skigebieden.

Accommodatie Zoeken?
Mocht je nog opzoek zijn naar een accommodatie dan kun je op onze accommodatiepagina wat opties bekijken.

Summit Travel

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...