Video’s Brixental Scheffau 3 januari 2019

CampingWelt Auto ingesneeuwd

Donderdag 3 januari 2019, deze dag begon bijzonder grieperig en die is al de laatste dagen behoorlijk aanwezig. Eerst maar even op de camping gebleven en daar weer een live video gemaakt. Leuk te zien dat er steeds meer sneeuw op de camping komt te liggen en er komt geen eind aan volgens onze weerman Jeroen.

Toch nog maar even in de middag het skigebied in gegaan met een GoPro camera…. de nieuwste de GoPro 7. Dat is geen gelukkig huwelijk. Dit jaar op aangeven van GoPro aanhangers overgestapt naar de GoPro 7. Wat een drama. Deze camera kan niet tegen de kou. Vorige week ook al eens een keer meegenomen en we liepen tegen dezelfde problemen aan (bij temperaturen van plus 2 graden) De nieuwe software zou een oplossing zijn. Dus niet….. dat wordt weer een drama want test dat maar eens uit in Nederland waar de temperatuur nu niet echt beneden nul komt. Maar hebben jullie dezelfde ervaringen met dit “vlaggenschip” we horen het graag…. en we houden jullie op de hoogte van de service van Go Pro.

Maar genoeg hierover… we nemen in het vervolg weer de Sony camera die ons nog nooit in de steek heeft gelaten. We hebben een klein rondje gemaakt in het skigebied richting Scheffau. Gezien het weer waren de pistes nog redelijk gevuld. Ook had de sneeuwval een kleine adempauze.

Zie hieronder de video die we hebben opgenomen en kom in de sneeuwsfeer.

De komende dagen wordt er weer een enorm pak sneeuw voorspeld. Ook gaan dit weekend weer veel vakantiegangers terug naar huis. Dat wordt best druk en met het winterse weer en de sneeuwval kan het een behoorlijk moeizame dag worden. Maar blijf rustig, wind je niet op en kom zeker veilig en save thuis. Nu al wensen we jullie een goede terugreis.

Brixental CampingWelt

Scheffau Eiberg

Scheffau Eiberg

Summit Travel

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...