Video’s Sölden Winter Warm Up Weekend Turner 2018

Video’s Sölden Winter Warm Up Weekend Turner 2018

Vanaf vandaag hadden jullie weer allerlei video’s kunnen zien vanuit Sölden. Wij zouden samen met nog 100 mensen een leuk weekend hebben waarbij ook weer wat Turner ski’s zouden worden uitgeprobeerd. Ook is dit traditioneel de winteropening voor ons. Uiteraard is dit weekend niet doorgaan en naar de reden mogen jullie raden. Toch keken we nog even naar wat video’s van eerdere events. We zullen morgen of overmorgen nog wel een video update herhalen van het jaar 2019 maar nu eerst een terugblik hoe het in 2018 was.

Later op de avond in Sölden ook nog even een kijkje genomen in een zeer bekende après ski bar…

Morgen kijken we terug naar 2019 en nog beter nieuws is dat dit openingsweekend nu een sluitingsweekend gaat kennen. Sölden Winter Warm Up Weekend wordt nu een sluitingsweekend. Van 15 tot en met 18 april 2021 zullen we toch in Sölden aanwezig zijn. Mocht je meewillen…dan kun je je daarvoor opgeven.

Overigens is het zeker de bedoeling dat er weer een openingsweekend gaat plaatsvinden in november 2021.

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk… wellicht iets voor jou. De buffy(s) zijn op dit moment uitverkocht maar er komt een nieuwe zending aan. Als alles goed gaat hebben we ze weer binnen in de week van 9 november 2020. Wil je een bericht krijgen van ons. Ga dan naar het bericht waar je de buffy zogenaamd kunt pre-orden.

Laat daar je e-mailadres achter en je krijgt van ons een bericht met een link zodat je meteen jouw buffy(s) kunt bestellen. Voor een vriendenprijs van € 7,95 per buffy kunnen we deze versturen. Verzendkosten, transactiekosten is inclusief voor Nederlandse verzending. Indien we de buffy’s dienen te versturen naar het buitenland dan komt daar nog een kleine bijdrage bij. Een buffy is net wat comfortabeler te dragen in de skiliften het komende winterseizoen. Je kunt deze buffy’s bestellen op de website van FANtastisch Oostenrijk.

Turner Banner

Banner Indoor Ski & Snowboard Zaanstad

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht