Vijf redenen om met het gezin te skiën in Paznaun

Ischgl 25 nov 2018

Zeg je het Paznaun-vallei dan zal er bij veel mensen geen lampje branden, maar zeg je Ischgl dan weet iedereen het. Maar dit vallei biedt veel meer dan alleen Ischgl. Het vallei heeft ll-inclusive hotels, verrassende weekprogramma’s, sneeuwspeeltuinen en unieke lesprogramma’s die optimaal afgestemd zijn op de eisen van jonge skiërs. Dorpen als Galtür, Kappl, See en Ischgl bieden een breed scala aan wintersportmogelijkheden. Vijf redenen om met het gezin te skiën in Paznaun.

Reden 1: Family Fun
In de dorpen Kappl, See en Galtür staan kinderen centraal, de brede en gevarieerde afdalingen zijn ideaal voor gezinnen om samen te kunnen skiën. Deze familie hotspots zijn niet alleen gespecialiseerd in de behoeften van hun kleine gasten, ook kunnen zij zich verheugen op de nodige actie buiten de piste.

Reden 2: Accommodaties voor iedere portemonnee
In het Paznauntal vinden gasten accommodaties wat past bij hun portemonnee, van dure luxe hotels tot all-inclusive accommodaties. Een aanrader voor gezinnen is de Sunny Mountain in Kappl, hier is een scala aan activiteiten en services voor het gezin te vinden.

Reden 3: Kinderen altijd korting
Het magische woord, we zijn en blijven Nederlanders, dat is korting. Ieder kind jonger dan acht jaar kan gratis skiën in het hele Paznauntal, voorwaarde is wel dat het kind vergezeld wordt door een betalende volwassene. Heeft een ouder een VIP Ski pass, dan is een kind jonger dan 10 jaar ook gratis uiteraard onder begeleiding van een volwassenen.  Voor families in Galtür heeft de familiepas veel voordeel, zo skiën jongeren tot en met 18 jaar voor het kindertarief.

Reden 4: Ook aan ‘daredevils’ is gedacht
Ook voor de daredevils is er het nodige aan fun- en snowparken, hier vinden zij het nodige aan kickers, rails, ramps, funboxen en andere manieren voor de daredevils. een tip is de Ischgl SkyFly, een 2 kilometer lange zipline op 50 meter hoogte. Aan deze zipline vlieg je met 84 km/u over het skigebied richting het dorp.

Dankzij de hoge ligging, 90% van de pistes bevindt zich boven 2.000 meter, en de gunstige geografische ligging is de sneeuwzekerheid van november tot mei groot.

Meer informatie: paznaun-ischgl.com

 

Rehall Enjoy Youre Rides

Summit Travel

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...