Vincent bezocht de Krimmler Watervallen

Krimmler Watervallen

We hebben er vaak over geschreven, de Krimmler Watervallen. Vincent is daar met de familie naar toe gegaan en heeft ons diverse foto’s en video’s toegezonden. Deze laten we jullie graag weer zien. Wellicht dat jullie deze waterval al eens hebben gezien of nog nooit  geweest. Dit is 1 van de plekken waar je zeker een keer moet zijn geweest maar dat geldt voor zoveel mooie plekken in Oostenrijk. Er is ook zoveel te bezoeken. Dat hebben we jullie de laatste tijd wel laten zien toch 🙂

Meer informatie vindt je op de site van de Krimmler watervallen: www.wasserfaelle-krimml.at

Vincent bedankt voor je bijdrage en wie volgt?

Krimmler Watervallen

Krimmler Watervallen

Krimmler Watervallen

Krimmler Watervallen

Krimmler Watervallen

Krimmler Watervallen

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Werken in Oostenrijk sep 2019

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...