Vlog Gabi Herfstwandeling

Vlog Gabi – Heerlijke herfstwandeling

Herfst, het seizoen van de prachtige kleuren! We weten inmiddels allemaal wel dat Oostenrijk geweldig mooi is in de winter om te skien. En dat je er super kan bergwandelen in de zomer, dat is ook bij vrijwel iedereen bekend. Maar ook in de tussenseizoenen hebben de Alpen veel te bieden. Gabi ging op pad voor een heerlijk ontspannen herfstwandeling vlakbij Kitzbühel, bij de bergpas ´Paß Thurn´, de overgang tussen Salzburgerland en Tirol. Niet alleen at ze haar ontbijt met een geweldig uitzicht, ook liet de herfst zijn prachtige kleuren zien tijdens haar wandeling door het ´Wassermoos´ moeras. Ook nieuwsgierig? De vlog staat nu online!

Vlog Gabi - Heerlijke Herfstwandeling

En wie ben ik? Gabriëla is de naam! Of Gabi zoals de Oostenrijkers zeggen. Enkele jaren geleden heb ik Nederland verruilt voor Kaprun. Met de Kitzsteinhorn in mijn achtertuin, geniet ik elk seizoen van wat de bergen mij te bieden hebben. Tussen mijn werk als sneeuwsportleraar en bergwandelgids door, houdt ik jullie op de hoogte van nieuwtjes omtrend winter- en bergsport, activiteiten in de Kitzbüheler Alpen en bezienswaardigheden in het mooie Pinzgau!

Liebe Grüße uit Kaprun!

Gabi

Gabi Andrei

Logo Holiday Hikes

Van den Berg Sport wandelschoen op maat

Van den Berg Sport skischoen op maat

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds enige tijd hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht