Vlog van Gabi´s laatste werkdag van dit seizoen!

Gabi AndreiMet Pasen achter de rug, is ook het einde van het winterseizoen voor Gabi gekomen. In deze vlog volg je haar tijdens haar laatste werkdag voor de skischool op de Kitzsteinhorn. Maar zoals ze zelf al aangeeft, is dit nog zeker niet het einde van de winterpret. Dus houdt haar blogs en vlogs de komende weken in de gaten, om uit te vinden wat ski instructeurs doen als alle andere mensen inmiddels hun zomervakanties aan het boeken zijn.

Maar eerst…haar laatste werkdag op de lange latten! Kijk je mee?

En wie ben ik? Gabriëla is de naam! Of Gabi zoals de Oostenrijkers zeggen. Enkele jaren geleden heb ik Nederland verruilt voor Kaprun. Met de Kitzsteinhorn in mijn achtertuin, geniet ik elk seizoen van wat de bergen mij te bieden hebben. Tussen mijn werk als sneeuwsportleraar en bergwandelgids door, houdt ik jullie op de hoogte van nieuwtjes omtrend winter- en bergsport, activiteiten in de Kitzbüheler Alpen en bezienswaardigheden in het mooie Pinzgau!

Liebe Grüße uit Kaprun!

Gabi

Gabi Andrei

Logo Holiday Hikes

Zoek & boek

Zoek de perfecte wintersportreis bij onze exclusieve partner Summit Travel
Maak hierboven hiernaast een selectie.

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht