Dagje uit op de Grossglockner Hochalpstrasse

Start Grossglockner Hochalpstrasse

@Start Grossglockner Hochalpstrasse

Grossglockner, dagje uit op de Grossglockner Hochalpstrasse, in deze vlog neemt Gabi je mee op een dagje uit. En deze keer niet een hike of wandeling, maar een bezoek aan de Grossglockner Hochalpstrasse. Op deze zonnige dag rijdt ze naar het hoogste punt, geniet van de uitzichten, bezoekt de langste gletsjer van Oostenrijk, en leert meer over de natuur en omgeving in het Haus der Natur. Een perfect dagje uit en, ook zeer geschikt voor families. Bekijk de vlog en geniet met haar mee.

Gabi spreekt ook nog over het sneeuwvrij maken van deze bergpas. Daar hebben we in het verleden natuurlijk ook over geschreven. Mocht je dit gemist hebben. Klik dan Hier Hier en Hier om dit alsnog te bekijken.

Mochten jullie zelf beelden hebben van deze mooie bergpas dan zijn we daar uiteraard benieuwd naar.

Day out Grossglockner Hochalpstrasse

Binnenkort hopen we jullie wat beelden te laten zien van een motorrit die op deze zelfde weg is opgenomen….maar dat houden jullie nog tegoed.

En wie ben ik? Gabriëla is de naam! Of Gabi zoals de Oostenrijkers zeggen. Enkele jaren geleden heb ik Nederland verruilt voor Kaprun. Met de Kitzsteinhorn in mijn achtertuin, geniet ik elk seizoen van wat de bergen mij te bieden hebben. Tussen mijn werk als sneeuwsportleraar en bergwandelgids door, houdt ik jullie op de hoogte van nieuwtjes omtrend winter- en bergsport, activiteiten in de Kitzbüheler Alpen en bezienswaardigheden in het mooie Pinzgau!

Liebe Grüße uit Kaprun!

Gabi

Gabi Andrei

Logo Holiday Hikes

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht