Vlog “Dag van de arbeid” Meibomen, Lederhosen en Dirndl

Op 1 mei vieren ze in Oostenrijk de dag van de arbeid. Dit gaat gepaard met het oprichten van de meibomen, het klimmen naar lekkernijen, muziek, parades, dirndl-jurken, lederhosen en…veel bier en vlees. Want elke feestgelegenheid is voor de Oostenrijkers een rede om hun geliefde gouden drank en lekkernijen te nuttigen. Gabi ging op pad om verslag te doen van deze feestelijke vrije dag in haar woonplaats Kaprun.

En wie ben ik? Gabriëla is de naam! Of Gabi zoals de Oostenrijkers zeggen. Enkele jaren geleden heb ik Nederland verruilt voor Kaprun. Met de Kitzsteinhorn in mijn achtertuin, geniet ik elk seizoen van wat de bergen mij te bieden hebben. Tussen mijn werk als sneeuwsportleraar en bergwandelgids door, houdt ik jullie op de hoogte van nieuwtjes omtrend winter- en bergsport, activiteiten in de Kitzbüheler Alpen en bezienswaardigheden in het mooie Pinzgau!

Liebe Grüße uit Kaprun!

Gabi

Gabi Andrei

Logo Holiday Hikes

Zoek & boek

Zoek de perfecte wintersportreis bij onze exclusieve partner Summit Travel
Maak hierboven hiernaast een selectie.

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht