Vlog van Gabi vanaf Kaprun Kitzsteinhorn

Kaprun Kitzsteinhorn

Vlog van Gabi vanaf Kaprun Kitzsteinhorn, we werden zojuist verrast door een vlog van Gabi. Gabi is op de Kitzsteinhorn geweest en daar was het weer jaloersmakend mooi.

Bekijk ook haar vlog van deze dag.

Of het ook zo mooi gaat blijven de komende dagen?

Bergfex Kaprun Kitzsteinhorn 18 nov 2017

Vanaf morgen komt er dus weer sneeuw aan. Ook zien we dat het later in de week weer wat warmer gaat worden maar op de verschillende gletsjers in Oostenrijk prima weer en vergeet niet dat er op de gletsjers genoeg sneeuw voorhanden is.

Hoe het weer echt gaat uitpakken dat laten we over aan onze eigen weerman Jeroen die van de week weer komt met een nieuwe voorspelling.

En wie ben ik? Gabriëla is de naam! Of Gabi zoals de Oostenrijkers zeggen. Enkele jaren geleden heb ik Nederland verruilt voor Kaprun. Met de Kitzsteinhorn in mijn achtertuin, geniet ik elk seizoen van wat de bergen mij te bieden hebben. Tussen mijn werk als sneeuwsportleraar en bergwandelgids door, houdt ik jullie op de hoogte van nieuwtjes omtrend winter- en bergsport, activiteiten in de Kitzbüheler Alpen en bezienswaardigheden in het mooie Pinzgau!

Liebe Grüße uit Kaprun!

Gabi

Gabi Andrei

Alpen Reizen

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...