Vlog van Gabi vanaf Kaprun Kitzsteinhorn

Kaprun Kitzsteinhorn

Vlog van Gabi vanaf Kaprun Kitzsteinhorn, we werden zojuist verrast door een vlog van Gabi. Gabi is op de Kitzsteinhorn geweest en daar was het weer jaloersmakend mooi.

Bekijk ook haar vlog van deze dag.

Of het ook zo mooi gaat blijven de komende dagen?

Bergfex Kaprun Kitzsteinhorn 18 nov 2017

Vanaf morgen komt er dus weer sneeuw aan. Ook zien we dat het later in de week weer wat warmer gaat worden maar op de verschillende gletsjers in Oostenrijk prima weer en vergeet niet dat er op de gletsjers genoeg sneeuw voorhanden is.

Hoe het weer echt gaat uitpakken dat laten we over aan onze eigen weerman Jeroen die van de week weer komt met een nieuwe voorspelling.

En wie ben ik? Gabriëla is de naam! Of Gabi zoals de Oostenrijkers zeggen. Enkele jaren geleden heb ik Nederland verruilt voor Kaprun. Met de Kitzsteinhorn in mijn achtertuin, geniet ik elk seizoen van wat de bergen mij te bieden hebben. Tussen mijn werk als sneeuwsportleraar en bergwandelgids door, houdt ik jullie op de hoogte van nieuwtjes omtrend winter- en bergsport, activiteiten in de Kitzbüheler Alpen en bezienswaardigheden in het mooie Pinzgau!

Liebe Grüße uit Kaprun!

Gabi

Gabi Andrei

Alpen Reizen

Zoek & boek

Zoek de perfecte wintersportreis bij onze exclusieve partner Summit Travel
Maak hierboven hiernaast een selectie.

Ook interessant...

Reageer mee via Facebook

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De FANtastisch Oostenrijk nieuwsbrief blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit het FANtasche Oostenrijk. Je kunt deze mail een paar keer per maand verwachten.

* verplicht