Voetproblemen dan is Skischoen op Maat iets voor jou!

Skischoen op Maat Sport2000 Driebergen

Skischoen op maat iets voor jou?

Kijk jij ook altijd op tegen het passen en of kopen van een nieuwe skischoen. Nou wij wel. Ieder jaar hoop je weer dat je eigen skischoenen weer een jaartje mee kunnen gaan. We hebben het dan niet over geld dat je nieuwe schoenen zou moeten kopen maar wel over het feit dat je opzoek moet naar een nieuwe skischoen waarmee je weer problemen gaat krijgen of ze wel lekker gaan zitten. Want, een skischoen kan je skivakantie maken of breken.

Iedere keer als ik nieuwe schoenen moet hebben en dat is toch wel 1 keer per 2 jaar dan kijk ik daar niet naar uit. Altijd is er wel wat met de skischoen. Uit eigen ervaring spreek ik dat ze na 1 jaar nog steeds niet goed zitten. Altijd gehannes met de skischoen. Dan weer kramp, dan voelen ze weer te krap aan. Dan weer koude tenen… Maar dit jaar ben ik tegen wat aangelopen dat ik graag met jullie wil delen.

Ik kwam na het zien van een aflevering van Snowmagazine in contact met Gert van de Berg van zijn sport2000 zaak in Driebergen. Ook maken ze daar skischoenen op maat. Ik was daar toch wel benieuwd naar. Ook kunnen er op maat gemaakte zolen worden aangemeten. Gert is een gediplomeerd sportpodoloog dus ook dat zit wel goed.

Een afspraak gemaakt. Een intake gesprek. Wat ben je voor een skiër? Wat zijn je problemen …alles komt aan de orde.

Skischoen op Maat Sport2000 Driebergen

Je voeten worden helemaal opgemeten. Dit wordt gedaan door een soort van robot die om je voeten heen draait. Je hebt dan ook speciale sokken aan met allemaal hele kleine ruitjes erop zodat er exact metingen gedaan kunnen worden. Maar ook wordt de stand van je voeten opgemeten. Bijna iedereen heeft wel op maat gemaakte zooltjes nodig voor comfort in de schoen.

Ook kwam er uit de meting dat ik een schoenmaat kleiner zou moeten hebben. Ik geloofde het gewoon weg niet maar ik gaf me helemaal over aan de meting want die liegt niet. Uiteindelijk heb je de keuze uit 2 verschillende schoenen en die kun je passen. Daarna de opmaat gemaakte zool er in en je bent ski-klaar.

De skischoenen die ik heb daar heb ik al vele kilometers op gemaakt. De skischoenen zitten gewoon weg FANtastisch dan de skischoenen die ik eerder had. Ik weet zeker dat Gert heel veel mensen kan helpen om problemen met de skischoenen te verhelpen.

Kort samengevat. Heb je moeilijke voeten, voetklachten en altijd problemen met skischoenen dan loont het ongelofelijk om eens een bezoek te brengen aan sport2000 te Driebergen. Wil je echt voor een paar skischoenen gaan dan dien je een afspraak te maken want ze werken bij Skischoen op Maat volgens afspraak. Een hoop mensen hebben de gang al weten te vinden naar Driebergen en de voetproblemen zijn verholpen.

Skischoen op Maat Sport2000 Driebergen

website: skischoen op maat

Van Den Berg Sport2000 in Driebergen
Traaij 44 A
3971 GP Driebergen-Rijsenburg (Route)
Telefoon: 0343- 513 773
E-Mail: info@vandenbergsport.nl

www.skischoenopmaat.nl

Sport2000 Skischoen op Maat

Banner Sport2000 Ski Schoen op maat

Colada Sport2000 banner

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht