Volgende week sneeuw tot in Innsbruck en Salzburg?

CampingWelt Brixen im ThaleOnze weerman Jeroen heeft net een nieuw weerbericht klaargezet maar we willen toch ook even melden waar wetter.at mee is gekomen….. Sneeuw tot in de steden?

Jullie hebben al kunnen lezen dat het deze week waarschijnlijk de laatste keer is dat het dit jaar boven de 30 graden is. Tot het weekend blijft het warm maar dan is de herfst onderweg. Dit zou vanaf zondag een thema kunnen worden.

“Wintereinbruch”staat dan op het programma. Volgende week zou het tot in de dalen kunnen sneeuwen!!! Dit speelt dan voornamelijk in het westen van het land. Het zou zelfs kunnen zijn dat de groten steden als Innsbruck en Salzburg wit gaan worden. Maar veel sneeuw zal er zeker niet vallen. Richting het Oosten zal het niet gaan sneeuwen.

Maar het staat op de kaarten… of dit allemaal gaat uitkomen, we zien het wel. De sneeuw die eventueel gaat vallen zal zeker wegsmelten maar altijd leuk om te zien dat koning winter al weer een speldenprikje aan het uitdelen is.

Als het tot sneeuwen zou komen dan zijn de gletsjers daar zeker blij mee. Binnenkort willen meer gletsjers gaan openen en voor de wintersporters is er zeker een mooie laag sneeuw nodig.

We blijven het volgen met interesse en we houden jullie op de hoogte.

Kaprun Topfoto

CampingWelt Brixen im Thale Sneeuwdump

Summit Travel

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...