Voorbereiding op de wintersport kan niet vroeg genoeg beginnen

Voorbereiding op de wintersport kan niet vroeg genoeg beginnen

Indoorskihal

Al eerder hebben we van Helen Viet een mooie review gekregen over Saalbach. Heb je dit gemist klik dan op HIER. Dit keer was er een opendag bij een indoorskibaan. Zelf zijn wij recent nog bij zo’n open dag geweest bij Skicentrum Hillegom. Maar het woord is aan Helen.

“Zomervakantie klaar betekent wintersport kriebels aan. Dit weekend hield Ego indoor ski in Bergen op Zoom hun open dag. Het leuke is dat je dan gratis een les kan inplannen en we zouden geen echte Hollanders (en zeeuwen) zijn als we niet blij werden bij het 6 letter woord gratis. Dus hittegolf of niet, wij stonden met kleuter , peuter en baby in de ski school.

Nu heeft onze 5-jarige vorig jaar al 15 lessen gehad dus dat zat wel snor. Echter onze peuter moet in november nog 3 worden. Zou dat al lukken? Nou daar was die gratis les prima voor te gebruiken. Natuurlijk kon je mij opvegen zo stond ik te smelten (ook letterlijk) wat schattig J  Onze eigenzinnige peuter stoer in zijn ski-kleertjes. Duidelijk was dat dit niet de eerste peuter was die de baan betrad aldaar. Als eerste moest hij (met nog een peuter) bij de skileraar op de baan komen zitten.

Samen voelen, vervolgens samen kijken wat er gebeurd als de baan aangezet wordt. En … werd ze verteld dat de baan aangaat als ze op hun neus drukken en uit als ze aan hun oor trekken … Oh dat toetje echt priceless om te zien. Wij waren dus verrast en gechoqueerd dat het al zo goed ging. Dat hadden we eerlijk gezegd niet verwacht. Het gaat in een ander tempo als bij de kleuter uiteraard maar de basis en het plezier wordt prima aangeleerd zo.

Indoorskihal

En toen konden we thuis dus de hamer pakken. Het spaarvarken moet eraan geloven. Dit jaar gaan er al 2 kids op les! Oh wat is de voorpret toch ook fijn! Vanaf nu dus op zondag naar de ski school. En ook al genieten we nu van de laatste zomerdagen met volle teugen, het wintersport seizoen mag van ons óók beginnen”

Helen bedankt voor je bijdrage en houd ons op de hoogte mbt de vorderingen.

Even sfeer proeven op een rollerbaan dat kan. Kijk ook zeker is naar onderstaande video. Erik du Pre van Skicentrum Hillegom legt eea uit.

Ps hebben jullie je al ingeschreven voor de Nieuwsbrief. Binnenkort kun je via deze Nieuwsbrief een luxe helm en Goggle winnen van het merk Bluetribe. Wie wil er nu niet zo’n super setje winnen.

728x90-Bizztravel

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht