Voorjaarsvakantie even terug naar leuke tijden

voorjaarsvakantie Saalbach

Voorjaarsvakentie, even terug naar leukere tijden terug naar de eerste week van de voorjaarsvakantie, waar het noorden des lands een week kon genieten.

De eerste week van de voorjaarsvakantie begon voor een aantal op vrijdag 14 februari, niet iedereen rijdt in de nacht van vrijdag op zaterdag. Zij gebruiken een extra dag  als het mogelijk is om alvast richting het zuiden van Duitsland te rijden om rustig met de familie het grootste deel van de reis te overbruggen. En dat zonder files.

Maar uiteindelijk zijn de alpen, sneeuw en een week genieten het doel.

Onbezorgd

De week was onbezorgd en een virus waar wij nu mee te maken hebben was nog één die een ver van mijn bed show was, maar dat het een maand later zo zou misgaan hadden wij toen niet bedacht. Het was een week met zon, sneeuwval en storm, maar bovenal een week genieten.

Het enige wat ons nog herinnert aan een seizoen die abrupt werd beëindigd zijn de beelden.

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...