Voorverkoop seizoenskaarten verlengd SkiWelt en SuperSkiCard

Skiwelt Wilder kaiser Brixental Topfoto

Voorverkoop seizoenskaarten verlengd SkiWelt en SuperSkiCard

Toch geven we nog eens aandacht aan seizoenskaarten. We kennen heel veel mensen die zo’n kaart doorgaans aan zouden schaffen. Dan wordt er ook gelet op de voorverkoopprijs. De datum hiervoor gaat verschoven worden.

De lockdown die de regering in Oostenrijk tot en met 6 december heeft opgelegd, heeft ook gevolgen voor SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental. De  seizoenstart kan dus niet op 5 december beginnen en al helemaal niet eerder mocht er toch genoeg sneeuw zijn gevallen in november.

De seizoenskaarten kun je in bijna ieder gebied in Oostenrijk met korting kopen. De deadline hiervoor om van het goedkopere tarief gebruik te maken ligt altijd rond de 1e week december. Dit jaar op 2 december 2020. Overigens zijn de kassa’s van de bergbahnen ook gesloten. De directie van de bergbahnen heeft daarom besloten de voorverkoop te verlengen

Mocht de Lockdown eindigen op 6 december dan is de planning dat SkiWelt opengaat op 7 december 2020. Eerder hebben we al in een bericht geschreven dat er meer gebieden al bekend hebben gemaakt te zullen openen in december na de lockdown. Lees dit HIER nog maar eens na.

Maar mocht je nog een seizoenkaart willen aanschaffen dan kun je nog steeds gebruik maken van het voorverkoop tarief tot en met 21 december 2020. Dit geldt ook voor de zogenaamde “grote skipas”, de SuperSkiCard.

Superskicard

©superskicard.com

Veiligheid en gezondheid

Zowel de veiligheid als de gezondheid van gasten, medewerkers en bewoners staan ​​bij de SkiWelt voorop: mond- en neusbescherming is vereist in zowel de gondelliften, stoeltjesliften en sleepliften. Daarnaast zijn alle gondels zeer goed geventileerd en is de reistijd minder dan 15 minuten, afhankelijk van de lift. Maar ook alle medewerkers van de bergbanen die met gasten in aanraking komen, dragen mond- en neusbescherming. De liften draaien sneller als normaal om zo kort mogelijk in de lift te zitten.

SkiWelt heeft ook het grote voordeel dat met de vele opstapmogelijkheiden (8 dorpen) het skigebied ook heel snel verdeeld. Verder worden de openingstijden verruimd. Al om 8 uur kun je in de ochtend met de lift mee. Hierdoor zal er in de ochtend minder drukte ontstaan bij de liften. Uiteraard gelden ook de normale afstandsregels.

Maar zover is het allemaal nog niet de lockdown is nog tot 6 december in bedrijf en we moeten afwachten of dan menig skigebied weer kan openen. Eerst de cijfers maar eens omlaag maar we houden de moed er in. #positiefblijven

Wellicht interessant hoe SkiWelt en de SuperSkiCard omgaat als er niet genoeg geskied zou kunnen worden met deze kaart.

Ellmau Wilderkaiser

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Haus Steiner

Turner Banner

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht