Vragen over Janssen vaccin en kinderen tot 12 jaar!

Sölden Kaiserwetter foto @ Ron Vlierberghe6

Sölden Kaiserwetter foto @Ron Vlierberghe6 8 november 2021

Vragen over Janssen vaccin en kinderen tot 12 jaar!

We hebben jullie de laatste dagen veel informatie gegeven over de Corona regels in Oostenrijk. Op al deze berichten komen ook vragen en die hebben wij ook.

De twee meest gestelde vragen die wij via messenger en e-mail binnenkrijgen zijn de volgende:

  • Het Janssen vaccin is tot 3 januari 2022 geldig in Oostenrijk. Dit valt precies in de 2e kerstweek. Hoe gaat dit verder, kunnen we al een 2e prik halen? Welke oplossing komt hier?
  • Kinderen die net voor de vakantie 12 jaar worden of zelfs in de vakantie, wat gebeurd daarmee. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat de kinderen toch mee kunnen. Zo niet dan moeten we helaas annuleren.

Dit zijn de meest gestelde vragen die wij binnen krijgen.

Het wachten is op de beleidsmakers in Nederland wat er gaat gebeuren maar ook is de verwachting dat “Europa” ook wat gaat vinden. Het was namelijk zo dat de vaccins langer geldig zouden zijn. In de meeste Europese landen is dat zo. Behalve in Oostenrijk (en als het goed is Italië).

Samenvattend, op deze vragen hebben wij ook geen antwoord. Wij willen graag van feiten uitgaan en hebben nog geen duidelijke antwoorden gevonden.

FFP2 maskers NEWS

Vandaag is wel bekend geworden dat in de liften vanaf 15 november geen FFP2 maskers meer gedragen hoeven te worden. Dit is vastgelegd in een document van de Oostenrijkse overheid. Dit is HIER na te lezen.

Als we nieuws hebben dan zullen we het niet nalaten hierover te berichten. Wordt zeker vervolgd! Lees ook ons liveblog.

Sölden Kaiserwetter foto @ Ron Vlierberghe

Sölden Kaiserwetter foto @ Ron Vlierberghe 8 november 2021

Hieronder nog maar even een mooie afdaling die we op de Kitzbühelerhorn hebben gemaakt. Dit is al weer bijna 2 jaar geleden. Er gaan er de komende tijd vast weer meer komen.

Sölden Grote banner Heart beat of the Alps 21-22

St Johann in Tirol Banner Winter 1000x600

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...