Vriendenbericht uit Filzmoos van Anja Bakker

Filzmoos

Filzmoos gemaakt door Anja Bakker vriendengroep

We hebben een FANtastisch bericht binnen gekregen uit onze Facebookgroep VRIENDEN van FANtastisch Oostenrijk, kijk en geniet mee met de vakantie van Anja Bakker die zich eerst even aan jullie voorstelt:

Hallo, mijn naam is Anja Bakker en samen met mijn man en zoon hebben wij dit jaar voor de 7e keer in Filzmoos gelogeerd voor onze skivakantie. Mijn sportieve hobby’s zijn schaatsen, het skeeleren van grote tochten en skiën. Verder maak ik graag foto’s en monteer ik filmpjes van skeeler events die ik op mijn  YouTube kanaal bewaar.

Filzmoos

Anja Bakker

Filzmoos 2020

Filzmoos is een klein dorpje waar veel Nederlandse gezinnen naartoe gaan en het skigebied is niet al te groot maar heel overzichtelijk voor starters. Onze accommodatie, Ferienanlage Reithof ligt buiten het dorp, verhoogd op een berg met prachtig uitzicht naar het dal.  De sfeer is er heel gemoedelijk en gezellig en het 3 keuze menu is iedere dag heel lekker.

Meerdere gezinnen zien elkaar er ieder jaar weer terug en dat doet de onderlinge sfeer goed. De sauna is voor ons ook een belangrijk onderdeel.

Een nadeel kàn zijn dat we dus iedere dag met de auto de berg even af moeten rijden. Wij kiezen bewust iedere dag een ander ski gebied in de Ski Amadé, wat zoveel te bieden heeft.  Zauchensee, Flachau, Flachau Winkl, Altenmarkt, Schladming- Dachstein, zijn allemaal binnen een half uurtje bereikbaar, het kan allemaal. Wij zijn, mede door het autoritje nooit als eerste op de pistes maar wél vaak een van de laatste die weggaan. Die autoritjes zijn altijd echt een onderdeel van ons plezier omdat we enorm genieten van de omgeving.

Mijn go pro camera en telefoon gaan bijna altijd mee om leuke beelden vast te leggen gedurende de week. Eenmaal thuis kan ik enorm nagenieten van het monteren van een herinnerings-film waarin ik zoveel mogelijk leuke momentjes zet.

Filzmoos

Filzmoos

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...