Vriendenbericht uit Westendorf van de Familie Schavemaker

Schavemaker vriendengroep Westendorf

Vriendenbericht uit Westendorf van de familie Schavemaker.

Wederom hebben we iemand in onze Facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk benaderd en daardoor kunnen jullie dit keer weer meegenieten van een prachtig filmpje en FANtastische foto’s, het plezier straalt er van af!

Schavemaker vriendengroep

Schavemaker vriendengroep

Ieder jaar zijn ze met de hele familie (én vrienden) in Westendorf te vinden. De Schavemakers! Theo Schavemaker komt zelfs al 48 jaar lang in deze favoriete vakantiebestemming. Vanaf de alleroudste 1-persoonsstoeltjeslift in 1972 tot aan de luxe 8-persoons Fleidingbahn van 2020: ze waren erbij en zagen het dorp groeien.

Familie Schavemaker Westendorf 2020

Waar het dorp uitgroeide tot een fantastische wintersportplek, groeiden ook de kinderen – die van kleins af aan al op ski’s staan – hier op.

De Bambini-skiklas is ingeruild voor de Gerry’s Inn, maar de gezelligheid is in al die jaren geen spat veranderd. Op naar 2021!

Schavemakers vriendengroep

Schavemaker Vriendengroep

Schavemaker vriendengroep

Heb jij ook een mooi vakantie verhaal, foto’s en/of een filmpje die je met ons en onze volgers wil delen? Word lid van de Facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk en neem contact op met 1 van de beheerders.

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Dieters Sportshop Westendorf groot

Renthier Westendorf Groot

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×