Vrijdag zon en de beste dag van de week

Wat gaat het weer ons brengen de komende dagen. Eigenlijk kan het alleen maar beter worden toch. Verlangen jullie ook zo naar een wat zonnig en vast weer type. Wij ook maar dat kunnen we nog niet beloven.

Donderdag gaan we de zon zeker wel zien vanaf Vorarlberg, het Inntal en dan zo richting Karinthië. We hebben nog in de ochtend te maken met mist maar die lost snel op, behalve oostelijk van de lijn Linz/Graz daar hebben we op sommige plaatsen nog te maken met hardnekkige mist. In de middag komt de zon er hier ook bij. Het blijft droog en de temperatuur komt te liggen tussen de 16 en 24 graden. Op 2000 meter hoogte 3 tot 8 graden.

Vrijdag, de mooiste dag van de week. Het wordt overwegend zonnig en warm. Hier en daar komt zeker nog wel een wolk voor en de meeste bewolking zou voor kunnen komen in OberÖsterreich en het Waldviertel.

In de namiddag komt er toch wat meer bewolking opzetten aan de Noordkant. Een drup regen is niet uit te sluiten maar daar gaan we niet van uit. Temperaturen deze dag liggen tussen de 17 en 24 graden. Op 2000 meter hoogte 4 tot 10 graden. De wind waait uit het Noordwesten.

Weerbericht 22 mei 2019

Verder willen we eigenlijk niet kijken maar zaterdag zien we ook nog wel de zon. In het noorden en oosten blijft het langer zonnig dan de rest van het land. Er is een regenbui mogelijk en zelfs een onweersklap. Dit kan voorkomen in Vorarlberg tot aan Karinthië. Temperaturen van 16 tot 25 graden met in het Oosten de hoogste temperaturen.

Zondag zien we een zelfde soort type weer en wordt het ook weer tussen de 17 en 25 graden.

Wanneer krijgen we echt een voorproefje van de zomer te zien? Iemand nog een gokje wagen. Morgen kijken we weer verder.

Weerbericht Karinthië 22 mei 2019

Weerbericht Salzburg 22 mei 2019

Summit Travel

Instagram Banner

Zoek & boek

Zoek de perfecte wintersportreis bij onze exclusieve partner Summit Travel
Maak hierboven hiernaast een selectie.

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht