Vrijspraak directeur en twee medewerkers Hintertuxer Gletscher

Hintertuxer Gletsjer

Afdaling “Schwarze Pfanne” daar waar dit noodlottige ongeval is gebeurd

Vrijspraak directeur en twee medewerkers Hintertuxer Gletscher

Gisteren hebben uitgebreid stil gestaan wat er was gebeurd op 1 januari 2023. Lees dat HIER nog maar eens na. Een Nederlandse jonge vrouw van 28 jaar is destijds bij een skiongeluk om het leven gekomen. De directeur en twee medewerkers van de Hintertuxer Gletscherbahnen zijn aansprakelijk gesteld. Thans is er een uitspraak.

De drie werd nalatigheid voor de voeten geworpen omdat ze een piste die extreem ijzig was niet hebben afgesloten.

De rechter heeft alles afgewogen en vind het niet bewezen dat de medewerkers niet zorgvuldig zijn geweest. Ook vind de rechter dat er rekening gehouden moet worden met de “uitzonderlijke winter met weinig sneeuw en moeilijke weersomstandigheden”

Snowworld Banner 1250 900

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Cityhouse Flipside Groot Banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×