Vroeg op staan en de eerste sporen trekken in St Johann in Tirol

Vroeg op staan en de eerste sporen trekken in St Johann in Tirol

Heb je altijd al je eerste bochten willen maken op lege en ongerepte pistes en genieten van het eerste daglicht op de skipistes? Dan is “het eerste spoor trekken – skiplezier en ontbijt” precies wat je zoekt. Trek de eerste lijntjes op de vers geprepareerde pistes!

In het voorjaar kun je in St. Johann in Tirol vanaf 06:59 uur de ski’s onderbinden. Op alle zaterdagen en zondagen, van 5 maart tot 27 maart 2022, zijn de 10 EUB & 6 SB Eichenhof en de Jodlalmlift in bedrijf vanaf 06:59 uur. Van 8.30 uur tot 10.30 uur kun je ook genieten van een bergontbijt in één van de mooie berghutten!

Uit ervaring kunnen we zeggen dat je dat een keer zou moeten doen. De ribbelpistes en de afdaling zijn het meer dan waard om toch een keer vroeg op te staan. Laat ons wat weten hoe je dat bevalt.

Meer informatie kun je HIER vinden.

Het weer ziet er FANtastisch uit komend weekend. Ben je in de omgeving van St Johann in Tirol dan wisten wij het wel.

Bergfex St Johann in Tirol 16 maart 2022St Johann in Tirol topfoto

St Johann in Tirol Banner Winter 1000x600

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

St Johann in Tirol Banner Zomer 1000x600

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...